T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / GAZİOSMANPASA - Küçükköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Küçükköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon
02126189848
Belgegeçer
0
WEB
https://kucukkoykaihl.meb.k12.tr
Adres
KAZIM KARABEKİR MAH. İMAM HATİP LİSESİ BUL. EK OKUL BİNASI BLOK NO 2/1 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL
Vizyon
Tarihten ders çıkarıp çağı doğru okuyabilen, geleceğini millî manevi değerlere uygun bir üslupla inşa edebilecek donanıma sahip nesiller yetiştirebilmektir.
Misyon
Kendi değerlerini özümsemiş, çevresinden haberdar, geleceğe yön verebilen; kendine güvenen, kendini ve çevresini geliştirebilen; insana ve çevreye saygılı; vatanını ve milletini seven; manevi değerlerle donanmış; din hizmetlerinin sunumunda bireysel yeterliliğe ve temsil kabiliyetine sahip bireyleri topluma kazandırmaktır.
Başarılar
Öğretmen :40
Öğrenci :713
Derslik :24
Konferans Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Okulumuz tam gün eğitim vermektedir.
Saatler
08.10-15.10
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Yıldız-Meciyeköy-Mahmutbey (M7) Metro Hattı ile Kazım Karabekir Durağında inildiğinde okul kapısı ile metro çıkışı arasında 10 metrelik mesafe vardır. 38B (Yunus Emre Mahallesi-Vezneciler, 88 (Yunus Emre Mahallesi-Topkapı), 88A (Yunus Emre Mahallesi-Yenikapı), 49G (Yunus Emre Mahallesi-Şişli) iett araçları ile Hekimsuyu veya Spor Tesisi duraklarında inildiğinde okul 3-4 dk lık yürüme mesafesi vardır. 36T (Yunus Emre Mahallesi-Taksim) iett aracı ile İHL durağı (okul kapısında) inilir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezine (Gaziosmanpaşa Belediyesi) yakın olup 5,5 km uzaklığındadır. Trafiğin durumuna bağlı olarak 10-20 dk arası ulaşım sürmektedir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır