LGS VE YKS DENEME SINAVLARINA DEVAM

Okulumuzda LGS ve YKS Deneme Sınavı Gerçekleştirildi

Okulumuzda öğrencilerin hazırlıklarını değerlendirmek amacıyla Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için deneme sınavı düzenlendi.

Dün gerçekleştirilen sınavda, öğrenciler soruları çözerek sınav deneyimi yaşadılar. Sınavda, öğrencilerin akademik performanslarını ölçmek ve eksikliklerini belirlemek amacıyla geniş kapsamlı testler yer aldı.

Okul yönetimi, öğrencilerin sınav stresini azaltmak ve başarılarını artırmak için düzenli olarak deneme sınavları yapmayı önemsiyor. Bu sınavlar, öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine ve sınavda daha rahat olmalarına yardımcı olacak.

Öğrenciler, sınav sonuçlarını beklerken, öğretmenler ve rehberlik birimi öğrencilere destek olmaya devam edecek. Okulumuz, öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek ve onları geleceğe hazırlamak için çalışmalarına devam edecek.

22-03-202422-03-202422-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 12:48 - Görüntülenme: 33