02126189848----
Adres
KAZIM KARABEKİR MAH. İMAM HATİP LİSESİ BUL. EK OKUL BİNASI BLOK NO 2/1 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezine (Gaziosmanpaşa Belediyesi) yakın olup 5,5 km uzaklığındadır. Trafiğin durumuna bağlı olarak 10-20 dk arası ulaşım sürmektedir.Yıldız-Meciyeköy-Mahmutbey (M7) Metro Hattı ile Kazım Karabekir Durağında inildiğinde okul kapısı ile metro çıkışı arasında 10 metrelik mesafe vardır. 38B (Yunus Emre Mahallesi-Vezneciler, 88 (Yunus Emre Mahallesi-Topkapı), 88A (Yunus Emre Mahallesi-Yenikapı), 49G (Yunus Emre Mahallesi-Şişli) iett araçları ile Hekimsuyu veya Spor Tesisi duraklarında inildiğinde okul 3-4 dk lık yürüme mesafesi vardır. 36T (Yunus Emre Mahallesi-Taksim) iett aracı ile İHL durağı (okul kapısında) inilir.