Nis

12. sınıf öğrencilerimizle birlikte Kadir Has Üniversitesine gezi düzenlendi. Öncelikle Rezan Has Müzesi ziyaret edildikten sonra Üniversitenin içi gezildi. Ayrıca Hukuk, Mühendislik ve mimarlık bölümleri tanıtıldı.

Nis

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Nis

Okulumuzda düzenlenen mukabalelerde başarı gösteren öğrenciler, ödüllerini aldı.

Deneme sınavlarına devam.

Nis

Ramazan ayının manevi atmosferini okulumuzda yaşamak adına öğrencilerle birlikte bir iftar programı düzenlendi. Okulumuzun koridorunda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, öğretmenlerle bir araya gelerek oruçlarını birlikte açtılar.

Nis

Okulumuz, ünlü Türk şairi Mehmet Akif Ersoy'u anmak ve onun eserlerine olan saygıyı artırmak amacıyla bir bilgi ve şiir yarışması düzenledi.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen sıfır atık konulu etkinlik

Mrt

12. sınıf öğrencilerimizle Gelişim Üniversitesine gittik. Araştırma görevlileri tarafında dil ve konuşma terapisi, gastronomi, çocuk gelişimi, iç mekan tasarımı bölümleri tanıtılarak derslikleri gezildi.

Okulumuzda LGS ve YKS Deneme Sınavı Gerçekleştirildi

Mrt

ORMAN HAFTASI KUTLANDI: DOĞAYA FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kutlamasından görüntüler.

Mrt

Okulumuz tüm sınıf düzeylerinde deneme sınavlarına devam ediyor.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz atasözü ve deyimlerimizi çizerek anlattılar.

Mrt

LÖSEV tarafından düzenlenen "Koli Koli Mutluluk" kampanyasına okul olarak bulunduğumuz destekten dolayı vakıf tarafından okulumuza teşekkür sertifikası verilmiştir.