Şbt

Okulumuzda e-twinning çalışmaşaları yapılmaktadır. Bu çalışmalar kapsamında, lise öğrencilerimizden oluşan bir grup öğrenci ile Fransadan ortaklarımızla “European Influencers” (Avrupalı Fenomenler) e-twinning projesi yürütülmektedir. Bu proje kapsamında ilk etkinlik olarak öğrencilerin tanışması adına Avatar ve Poster hazırlama çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı

Şbt

HEDEF 2024 YKS bağlamı kapsamında okulumuza rehberlik servisi tarafından Diş Hekimi Asistanı Rabia Ulusoy davet edilerek 12. sınıflara Ağız ve Diş Sağlığı bölümü tanıtıldı.

Şbt

RenewEd: Learning the Art of Recycling- Geri Dönüşüm Sanatını Öğrenme eTwinning Projesi

öğrencilerin hem eğlenerek hem de öğrenerek çevre konusunda bilinçlenmelerini amaçlıyor. Projemizde, okulumuz öğretmenlerinden Nuray BOZOK ve Gülseren YALÇIN, öğrencilere atık malzemeleri sanat eserlerine dönüştürme fırsatı sunarak, sürdürülebilirliği ve geri dönüşüm kültürünü benimsetmeyi hedefliyorlar.

Şbt

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sayın Hasan Tahsin USTA ve heyeti okulumuzu ziyaret ettiler.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine Psikolojik Danışman Ayşenur Artak tarafından "Verimli Der Çalışma Teknikleri" konulu seminer verildi.

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Şbt

"Asrın Felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat 2023'teki depremlerinin yıl dönümünde okullarda bir dakikalık saygı durşunda bulunuldu.

Şbt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Dönemi II. Dönem Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

12. sınıf öğrencileriyle birlikte 15 Ocak taihinde Atlas  Üniversitesine gittik. Öğrencilerimiz üniversiteyi gezdikten sonra bölümler hakkında bilgi aldı ve sorularını sordu. Ayrıca okuldaki birçok laboratuvarrı da gezerek daha detaylı bilgi edindiler.

Şbt

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri etkinliğine 9 Ocak tarihinde 64 öğrencimizle birilkte katılım sağladık. Öğrenciler üniversite ve bölümler hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildi.

Şbt

İkinci dönemde tam güne geçmiş olmakla birlikte değişen yeni ders programı aşağıda verilmiştir.

Şbt

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları için başvurular açıldı!

Ock

Proje kapsamında;Çeşitli etkinlikler, pano çalışmları, okuma çalışmaları, okuma saatleri, eğitimler gibi çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Katılım sağlayan ve emek veren herkese teşekkür ederiz.

Ock

15 Ocak 2024 tarihin tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ardından da istiklal marşı okunmuştur.