İSTANBUL / GAZİOSMANPASA - Küçükköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuzda ÇEDES kapsamında Filistin etkinliği düzenlendi.

May

Kutlu Zaferin yıl dönümünde okulumuzda anma programı düzenlendi.

May

İslamiyet’e dair tüm merak edilenleri Muhabbet Kapısı’nda cevaplandıran Prof. Dr. Mustafa Karataş, Kur’an-ı Kerim ve hadisler ışığında izleyenlere önemli bilgiler veriyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş İslam’ı doğru anlamak, Allah’ın emir ve yasakları ve Hz. Muhammed’in hadisleri doğrultusunda yaşamak için yapılması gerekenleri izleyicisiyle paylaşıyor.

Nis

Oxford University Press Turkiye ekibi tarafından bu yıl 14. düzenlenen geleneksel Oxford Big Read yarismasinda bölge finalisti olmayı başaran okulumuz öğrencilerinden Sinem Kusbay'i tebrik ederiz.

Nis

Deneme Sınalarına kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Nis

Okul Veli Toplantısı, Öğrenci Gelişimini Tartışmak İçin Gerçekleşti.

Vialand gezisinden kareler.

Münazara yarışmasındayız.

Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

40 Hadis yarışmasındayız. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Nis

Türkiye genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklar, bayram etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinliklere katılarak bir araya geldi. Şehirlerdeki parklar, meydanlar ve okul alanları, çocukların oyunlarını sergilediği, dans ettiği ve gösteriler sunduğu renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Kutlamalar kapsamında çocuklara yönelik düzenlenen resim yarışmaları, tiyatro oyunları ve konserler de büyük ilgi görüyor. 23 Nisan ruhu, coşkusuyla Türkiye'nin dört bir yanını sarmış durumda.

Nis

12. VE 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE ÜNİVERSİTENİN TANITIMI VE YKS YÖNELİK MOTİVASYONU ARTTIRMAK İÇİN hALİÇ ÜNİVERİSTESİNE 80 ÖĞRENCİMİZLE GEZİ DÜZENLEDİK. BUNA EK OLARAK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ BÖLÜMLERİNİ TANITTI.

Nis

Yks öncesi 12/C sinifi ögrencilerimiz ile Eyupsultan Kurtkemeri piknik alaninda doga yuruyusu ve piknik ile moral motivasyon buldular.

Ogrencilerimize eslik ettikleri için müdür yardimcimiz Harun Demir, IHL meslek dersleri ögretmenimiz ibrahim Pala ve psikolojik danismanimiz Rabia Nur Guner ogretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz tüm kademelerinde şök toplantıları gerçekleştirildi.

Nis

Tüm öğrencilerimize İstanbul Mem'in belirlediği Sınır Koyma hedefi doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanları tarafından eğitim verildi.

Nis

12. sınıf öğrencilerimizle birlikte Kadir Has Üniversitesine gezi düzenlendi. Öncelikle Rezan Has Müzesi ziyaret edildikten sonra Üniversitenin içi gezildi. Ayrıca Hukuk, Mühendislik ve mimarlık bölümleri tanıtıldı.